Asociatia Parakletos. Ghid practic de punere in aplicare a prevederilor legii darii in plata

Data: 11 mai 2016, 14:23 | autor: C.G. | 1 comentarii | 5099 afisari

Asociatia Parakletos, condusa de avocatul Gheorghe Piperea (foto), pune la dispozitia consumatorilor de credite bancare un Ghid practic pentru aplicarea dispozitiilor Legii nr. 77/2016 privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite. Ghidul a fost publicat marti, 10 mai 2016, pe site-ul Asociatiei, impreuna cu 6 anexe ce cuprind modele de notificari si actiuni utile consumatorilor, si cu o serie de intrebari si raspunsuri privind legea darii in plata.


Tot marti, 10 mai 2016, avocatul Gheorghe Piperea a sustinut o dezbatere publica pe tema Legii nr. 77/2016, in care a explicat pasii pe care trebuie sa ii urmeze clientii bancilor care decid sa isi dea in plata imobilul pentru stergerea datoriei, in asa fel incat sa nu fie nevoie sa apeleze la avocati.

Anuntul Asociatiei Parakletos:

Urmare a conferintei de astazi de la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, punem la dispozitia consumatorului un ghid de punere in aplicare a prevederilor Legii nr. 77/2016 impreuna cu Anexele A-F, anexe ce cuprind modele de notificari si actiuni la care se face referire in cuprinsul ghidului.

De asemenea, regasiti anexat si un set de intrebari si raspunsuri cu privire la interpretarea si aplicarea Legii nr. 77/2016.

Informatiile cuprinse in documentele publicate reprezinta opinia SCA Piperea si Asociatii bazata pe interpretarea dispozitiilor legale”.

>>Ghidul practic pentru aplicarea dispozitiilor legii privind darea in plata

>>Anexa A

>>Anexa B

>>Anexa C

>>Anexa D

>>Anexa E

>>Anexa F

>>Intrebari si raspunsuri

Comentarii

# Popescu Maria date 27 septembrie 2016 18:54 0

Buna seara! Domnule avocat sper ca o sa fiti prezent in 11 octombrie la Curtea Constitutionala.Sunteti singura persoana care aveti autoritatea si competenta de a ne reprezenta in fata curtii. Va multumesc pentru tot !

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.