Girbovan, revoltata de rapoartele GRECO. Solicitare pentru Birchall

Data: 09 July 2019, 17:35 | autor: L.J. | 0 comentarii | 709 afisari

Presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan (foto), si-a exprimat marti, 9 iulie 2019, revolta fata de rapoartele GRECO publicate in aceeasi zi (click aici pentru a citi).


Mai precis, sefa UNJR a denuntat „analiza partinitoare si pe alocuri superficiala ori eronata a problemelor ce fac obiectul” raportului de follow-up, asupra caruia Girbovan si-a concentrat analiza.

O astfel de abordare „compromite seriozitatea si profesionalismul unui asemenea raport ce se finalizeaza prin 'recomandari' adresate unui stat pe chestiuni ce tin de justitie”, a continuat Dana Girbovan.

Judecatoarea de la Curtea de Apel Cluj s-a aratat nemultumita de faptul ca GRECO a preluat o informatie complet eronata, recunoscuta ca atare chiar de catre

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.