Functie de conducere pentru o judecatoare care a umilit SRI (Document)

Data: 05 ianuarie 2021, 17:22 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1577 afisari

O judecatoare care a umilit Serviciul Roman de Informatii a primit o functie de conducere. Consiliul Superior al Magistraturii a publicat documentul marti, 5 ianuarie 2021.


Este vorba despre judecatoarea Veronica Ionita (foto), de la Tribunalul Bihor, cunoscuta pentru faptul ca La 17 decembrie 2020, prin Hotararea nr. 1477, Sectia pentru judecatori din CSM a hotarat in unanimitate s-o numeasca pe Veronica Ionita in functia de presedinte al Sectiei penale de la Tribunalul Bihor. Judecatoarea a devenit cunoscuta dupa ce in noiembrie 2020 a exclus zeci de interceptari efectuate de catre Serviciul Roman de Informatii in dosarul in care Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Alexandru Kiss – fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor – si pe omul de afaceri Beneamin Rus pentru presupuse fapte de abuz in serviciu si spalare de bani.

Sectia pentru judecatori din CSM a votat in unanimitate numirea Veronicai Ionita la conducerea Sectiei penale a Tribunalului Bihor.

Iata principalul pasaj din hotarare:

Sectia pentru judecatori constata ca doamna judecator Ionita Veronica indeplineste conditiile prevazute de art. 48 alin. (9/1) si art. 50 alin. (1) lit. c) si alin. (3) din Legea nr. 303/2004, intrucat a obtinut calificativul 'foarte bine' la ultima evaluare a activitatii profesionale, nu a fost sanctionata disciplinar in ultimii 3 ani si are o vechime in functia de judecator de 10 ani si 5 luni, din care 2 ani si 11 luni la Tribunalul Bihor”.

>> Hotararea 1477/2020 a Sectiei pentru judecatori

sursa foto: Adevarul.ro

Comentarii

# Scarbit de Ciorupti date 13 aprilie 2021 10:52 0

Si mai vrea ........... pensie speciala!?

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.