Fostul procuror general al Romaniei Tiberiu Nitu iese la pensie. Alti 10 procurori parasesc sistemul (Lista)

Data: 23 decembrie 2020, 13:21 | autor: L.J. | 0 comentarii | 3984 afisari

Fostul procuror general al Romaniei Tiberiu Nitu (foto) iese la pensie. Sectia pentru procurori a CSM a aprobat solicitarea lui Nitu de eliberare din functie.Concret, Tiberiu Nitu urmeaza sa se pensioneze cu data de 1 ianuarie 2021. Alaturi de el, alti 10 procurori vor iesi din sistem.


Iata lista pensionarilor aprobate marti, 22 decembrie 2020, de Sectia pentru procurori a CSM:


1. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MAXIM MIHAIELA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, incepand cu data de 01.01.2021.

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului DICU-BRATESCU ADRIAN, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, incepand cu data de 01.01.2021.

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ARDELEAN AURELIAN IOAN, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie-Serviciul Teritorial Targu Mures, incepand cu data de 01.01.2021.

4. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului NITU TIBERIU-MIHAIL, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, incepand cu data de 01.01.2021.

5. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 11.01.2021, a doamnei ARMEANU ELENA CRISTINA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, delegata in functia de procuror sef Sectie judiciara la aceasta uitate de parchet.

6. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ALDEA GEORGE, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, incepand cu data de 01.01.2021.

7. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BADICA DANIELA EUGENIA, procuror in cadrul Serviciului de cooperare internationala, relatii internationale si programe al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

8. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 04.01.2021, a doamnei DIACONU DIANA MIHAELA, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie-Serviciul Teritorial Iasi.

9. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat respingerea solicitarii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj de amanare a analizarii cererii de eliberare din functie, prin pensionare, a doamnei BADESCU MAGDALENA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, pentru o perioada de 6 luni, si a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BADESCU MAGDALENA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, incepand cu data de 15.01.2021.

10. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei SOLOMON FLORENTINA DIANA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, incepand cu data de 04.01.2021.

11. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului SULU MARIUS, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, incepand cu data de 01.01.2021.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.