Ziua judecatii pentru Danilet

Data: 12 March 2019, 13:46 | autor: L.J. | 4 comentarii | 2282 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii analizeaza miercuri, 13 martie 2019, din nou, Raportul Inspectiei Judiciare nr. 5433/IJ/2489/DIJ/2019 ce are ca obiect posibila incalcare a normelor Codului deontologic al judecatorilor si procurorilor. Este vorba despre Raportul intocmit de Inspectia Judiciara cu privire la unele incalcari ale normelor deontologice de catre judecatorul Cristi Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj.


Este pentru a doua oara cand Sectia pentru judecatori ia in discutie cazul judecatorului Cristi Vasilica Danilet, dupa ce in urma cu o saptamana, in 6 martie 2019, a mai dezbatut situatia acestuia, dar s-a decis amanarea lucrarii "avand ca obiect constatarea existentei indiciilor cu privire la incalcarea de catre domnul judecator Cristi Danilet din cadrul Tribunalului Cluj a normelor de conduita reglementate de art. 17 din Codul deontologic al judecatorilor si procurorilor".

Mai exact, este vorba despre

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Chronicler date 12 March 2019 20:30 +5

„Sunt cel mai citit judecător din sud-estul Europei – trebuie să recunosc asta fără falsă modestie. Eu când postez acolo (n.r. pe Facebook), am pretenția că mă adresez unui public inteligent, cu care dialoghez zilnic.” (cristi vasiRică Venturiano – coate-goale, mațe-fripte, scârța-scârța pe Feisbuc) /// „Reţelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivităţii. Erau imediat puşi sub tăcere, în timp ce acum au acelaşi drept la cuvânt ca şi un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor. Televiziunea a promovat idiotul satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr" (Umberto Eco - scriitor și filosof italian).

# Eduard date 13 March 2019 12:33 0

„Reţelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivităţii. Erau imediat puşi sub tăcere, în timp ce acum au acelaşi drept la cuvânt ca şi un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor. Televiziunea a promovat idiotul satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr " (Umberto Eco - scriitor și filosof italian).

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 12 March 2019 20:23 +3

Io* acum mă gândesc la o năszbâtie: cât de fraieri au fost acești lătrători la lună și zornăitori în media când s-au opus la OUG 7/2019! Vaileu, ce gogomani! Apăi, dacă lăsau intactă acea prevedere cu posibilitatea ca un jude să poată fi numit porcușor, acum se contura ca validă posibilitatea de „extragere” din Rröemenika a agentului, diversionistului, provocatorului Danileț. Exact după patternul extragerii agentului kovesi. Adicătelea, fiind clar că deja începe să se îmbulineze decorul pentru lătrăul-sclavete, se putea pune în aplicare planul numirii acestuia în funcția de… procuror delegat la EPPO. EPPO – bizară construcție instituțională care se comportă asemenea cetăților de scăpare descrise în Vechiul Testament. Asta se putea face în situația OUG 7 nemodificată. Dar acum, după ce fraierii s-au chinuit să dea jos acea prevedere, cum să-l mai salvezi pe soldatul danileț („Save Private Daniletz”)? Poate doar să-l pitulezi în trenul de aterizare a unui Boeing 787 cu ruta București – Uașinton, cu escală de refueling la Amsterdam. (costul refuelingului îl suportă, în solidar, Mw. Stella și Dhr. Frans.)

# MUNTEAN Traian-Nicolae date 12 March 2019 16:40 +3

Îi dorim drum bun la UE cu calitatea de ... fost magistrat!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.