Zamfirescu Racoti & Partners, listata din nou in clasamentul Global Arbitration Review GAR 100

Data: 03 April 2017, 17:14 | autor: L.J. | 0 comentarii | 637 afisari

 

Casa de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) a anuntat, intr-un comunicat dat publicitatii luni, 3 aprilie 2017, ca Global Arbitration Review (GAR), publicatia ce listeaza elita juridica globala in materie de arbitraje, recomanda, si in cea de-a 10-a editie, ZRP printre cele 100 de firme remarcate la nivel mondial pentru practica in materia arbitrajului international. Prestigioasa publicatie aminteste si de aprecierile obtinute de avocatul asociat coordonator al ZRP, Dr. Cosmin Vasile (foto), numit ”guru al strategiei” de Who’s Who Legal al celor mai buni practicieni in arbitraj.


Iata comunicatul Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP):

”Global Arbitration Review (GAR), publicatia ce listeaza elita juridica globala in materie de arbitraje, recomanda, si in cea de-a 10-a sa editie, Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) printre cele 100 de firme remarcate la nivel mondial pentru practica in materia arbitrajului international.

GAR noteaza, in analiza sa, ca valoarea proiectelor gestionate de echipa ZRP in ultimul an depaseste 1,2 miliarde de dolari, societatea de avocati fiind implicata in zece arbitraje.

Cum era de asteptat, cele doua victorii recente reputate de echipa de avocati specializati in arbitraj a ZRP sunt mentionate in detaliu: cea mai mare suma obtinuta intr-un arbitraj international implicand o parte romana, 401 milioane euro, obtinuti pentru Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie (SAPE), in urma unei decizii ICC Paris, si, pe de alta parte, obtinerea de despagubiri de aproximativ 4 milioane de lei, tot in favoarea SAPE, drept compensatie pentru incalcarea drepturilor actionarului minoritar privind distribuirea de dividende.

Prestigioasa publicatie aminteste si de aprecierile obtinute de avocatul asociat coordonator al ZRP, Dr. Cosmin Vasile, numit 'guru al strategiei' de Who’s Who Legal al celor mai buni practicieni in arbitraj, si, pentru prima data, mentioneaza si numele Alinei Tugearu, de un an avocat asociat al ZRP, activa in echipa de arbitraj a societatii.

Rapiditatea reactiei, dar si profesionalismul avocatilor, sunt cele doua calitati care fac diferenta si individualizeaza avocatii ZRP in piata, noteaza GAR, citand parerile clientilor ZRP.

'A fost o surpriza placuta sa constat ca, dincolo de chestiuni legate de privatizare sau post-privatizare, avocatii ZRP au vaste cunostinte de drept international privat sau de dreptul mediului', declara un client al ZRP, citat de GAR.

'Prezenta in GAR 100 reprezinta recunoasterea suprema a profesionalismului si experientei unei echipe specializate in arbitraj international. Mentinerea noastra in acest prestigios top constituie deopotriva o rasplata si un imbold pentru a continua sa ne dedicam cu aceeasi pasiune arbitrajului international', spune Cosmin Vasile, managing partner al ZRP si coordonatorul practicii de arbitraj.

Global Arbitration Review (GAR) este liderul mondial al publicatiilor ce abordeaza exclusiv domeniul arbitrajului international, oferind stiri de ultima ora, comentarii si analize, dar si opinii ale celor mai renumiti practicieni. GAR 100 reprezinta un clasament anual prin care specialistii GAR selectioneaza firmele de avocatura din intreaga lume cu expertiza remarcabila in arbitraje internationale, pe baza unei analize amanuntite a proiectelor semnificative de arbitraj pe care respectivele firme le desfasoara constant in fata unor arbitri consacrati.

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale.

ZRP are o echipa de 51 de avocati, dintre care opt asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu si Antoniu Obancia (asociati)”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.