Zamfirescu Racoti & Partners isi extinde structura de conducere

Data: 08 November 2018, 13:21 | autor: L.J. | 0 comentarii | 258 afisari

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) isi extinde echipa de management prin avansarea a doi avocati la statut de partener. Decizia, care vine in completarea altor sapte promovari interne efectuate la inceputul acestui an, reconfirma strategia ZRP de a stimula dezvoltarea interna a avocatilor pe toate nivelurile de senioritate.


Monica Strimbei (foto dreapta) devine partener in cadrul departamentului Litigii si va coordona mandatele firmei in domeniile care au consacrat-o, si anume dispute in materia pietelor de capital, contencios-administrativ si energie si resurse naturale.

Catalin Micu (foto stanga) este noul partener in cadrul departamentului Consultanta si va prelua coordonarea practicii de dreptul muncii, cu atributii suplimentare de conducere si consolidare a practicilor de drept societar si drept medical.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.