VICTORIE PENTRU CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI – Inalta Curte: ”La pronuntarea incheierii recurate, prima instanta nu a procedat la o analiza efectiva a sustinerilor si apararilor invocate de parti, ceea ce se poate observa din parcurgerea considerentelor”

Data: 07 February 2019, 12:53 | autor: L.J. | 0 comentarii | 539 afisari

Prin Decizia 491/2018, Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursul declarat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, prin Primar General impotriva incheierii din 31 martie 2017 a Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal.
Prin cererea formulata in temeiul art. 413 alin. (1) pct. 1 C. proc. civ., la data de 31 martie 2017, recurentii-reclamanti A. si B. au solicitat Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal suspendarea solutionarii cererii de recurs declarat impotriva Sentintei civile nr. 6317 din data de 7 noiembrie 2016, pronuntata de Tribunalul Bucuresti, sectia a II-a contencios administrativ si fiscal, in Dosarul nr. x/2015, pana la pronuntarea unei hotarari definitive in Dosarul nr. x/2016 aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal.

Prin incheierea de sedinta din data de 31 martie 2017 Curtea de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal a dispus suspendarea judecarii cauzei privind pe recurentii-reclamanti A. si B., impotriva Sentintei civile nr. 3617 din 7 noiembrie 2016 pronuntata de Tribunalul Bucuresti, sectia a II -a contencios administrativ si fiscal, in Dosarul nr. x/2015, in contradictoriu cu intimatii parati Municipiul Bucuresti prin Primar General, Primaria Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Generala de Dezvoltare Urbana, Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Asistenta Tehnica si Juridica Bucuresti, Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, Primaria Sector 5, Consiliul Local al Sectorului 5, Directia Impozite si Taxe Locale- Sector 5, consilier juridic C. - Consiliul General al Municipiului Bucuresti, referend D. - Directia Generala de Dezvoltare Urbana, Arhitect sef al Municipiului Bucuresti - E., pana la solutionarea definitiva a cauzei nr. 17442/3/2016 aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti.

Impotriva acestei incheieri a declarat recurs paratul Consiliul General al Municipiului Bucuresti, prin Primar General invocand dispozitiile art. 488 alin. (1) pct. 6 din C. proc. civ.

Minuta ICCJ:

“Admite recursul declarat de paratul Consiliul General al Municipiului Bucuresti, prin Primar General impotriva incheierii din 31 martie 2017 a Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal.

Caseaza incheierea din 31 martie 2017 si trimite cauza la Curtea de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal pentru continuarea judecatii.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.