Vicepresedintele ICCJ, intalnire cu delegatia magistratilor straini in cadrul Programului de schimb al autoritatilor judiciare

Data: 21 September 2015, 15:12 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1402 afisari

Judecatorul Ionut Matei, unul dintre vicepresedintii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a participat, vineri 18 septembrie 2015, la o intalnire cu delgatia judecatorilor si procurorilor straini, organizata in cadrul Programului de schimb al autoritatilor judiciare.


Comunicatul ICCJ:

Vineri, 18 septembrie 2015, domnul judecator Ionut Mihai MATEI, Vicepresedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a primit vizita delegatiei formate din judecatori si procurori straini in cadrul Programului de schimb al autoritatilor judiciare, program aflat sub coordonarea European Judicial Training Network si Institutul National al Magistraturii.

La intalnire a mai participat din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, doamna Florentina GUTU, specialist I.T., Directia Legislatie, Studii, Documentare si Informatica Juridica.

Delegatia magistratilor straini a fost compusa din doamna ALICE FERTIG, doamna Katrin SCHWARZBURG, domnul Oliver BEER si domnul Carsten SCHWANITZ din Germania, domnul NICOLA DURANTE si domnul GEREMIA SPINIELLO din Italia, domnul MIGUEL ANGEL CANO ROMERO din Spania, doamna Claire MORICE din Franta si doamna Renata TURCZYNOWSKA din Polonia.

In cadrul intalnirii, Vicepresedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie a prezentat modul de organizare si functionare a departamentelor si sectiilor instantei, aspecte legate de mijloacele procedurale de unificare a jurisprudentei prin mecanismul recursului in interesul legii si cel al sesizarii in vederea pronuntarii unei hotarari prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.

De asemenea, specialistul IT a prezentat site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie si aspecte relevante ale programului informatizat ECRIS”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.