Vicepresedinte nou la CSM. Decizia luata in privinta presedintelui

Data: 10 December 2019, 17:26 | autor: L.J. | 1 comentarii | 627 afisari

Alegerile care au avut loc marti, 10 decembrie 2019, pentru numirea unei noi conduceri a Consiliului Superior al Magistraturii s-au incheiat in coada de peste.


Si asta pentru a fost ales doar vicepresedintele acestui for, in persoana procuroarei Tatiana Toader (foto). Sedinta Plenului pentru alegerea presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa fie reprogramata.

Concret, validarea Nicoletei Tint in functia de presedinta a CSM a fost
blocata in Plen, dupa ce 9 membri ai Consiliului au votat “pentru” numire, alti 9 “impotriva”, iar ministrul Justitiei Catalin Predoiu s-a abtinut.

S-a incercat de doua ori validarea judecatoarei Nicoleta Tint la sefia CSM, insa de fiecare data blocajul nu a putut fi depasit. Drept urmare, s-a luat decizia de a se amana alegerea presedintelui CSM pe anul 2020 pentru saptamana viitoare.

 

Comentarii

# Dumitru Săndica date 11 December 2019 18:12 0

Această Tatiana Toader a fost prim procuror la parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 2 Bucuresti. Am avut un dosar penal în care aveam calitatea de parte vătămata, dosar ce la ținut până s au prescris faptele, chiar dacă am fost în audiență de 3 ori și de fiecare dată solicitam soluționarea dosarului penal cu celeritate. Nu a luat nicio măsura legă, a ținut dosarul până s au prescris faptele, dosar cu expertize grafologice ce concluziona că mi a fost falsificata semnătura, probe certe. A FAVORIZAT INFRACTORII, rămânând în posesia lor prejudiciul de aproximativ 500.000 euro, iar eu m am îmbolnăvit grav din aceasta cauză. TATIANA TOADER NU RESPECTĂ DREPTURILE OMULUI! Regret că aceste persoane au funcții de conducere în instituțiile statului! NICIODATĂ nu se va vindeca de această cangrena gravă Statul Român!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.