Viata avocatilor in instanta

Data: 28 February 2020, 12:00 | autor: L.J. | 0 comentarii | 850 afisari

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de Traian Briciu (foto) solicita sprijinul avocatilor pentru sustinerea campaniei publice pe care doreste sa o desfasoare, cu privire la problema suprasolicitarii din instante si parchete din cauza lipsei unui management eficient al timpului in procedurile judiciare.


Chestionarul conceput de UNBR reprezinta una dintre actiunile campaniei "Viata in instanta" si doreste sa scoata in evidenta situatia reala a avocatilor in instante, modul in care aceasta se reflecta in viata, in activitatea lor si, bineinteles, in calitatea actului de justitie:

“Este cunoscut tuturor cazul tragic al colegului nostru, avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, devenit acum un reper al consecintelor epuizarii ce apar in lipsa unui program realist de strigare a cauzelor si de planificare a audierilor. Implicarea dumneavoastra, prin completarea chestionarului atasat si transmiterea lui catre UNBR, ne va ajuta sa prezentam realitatea si diversitatea din profesie. Chestionarul are 6 itemi cu modalitati diferite de raspuns. Rezultatele vor fundamenta si rafina masurile administrative si legislative pe care UNBR le va sustine”.

*Chestionarul poate fi completat aici

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.