Verdict pentru procurorul enervat de Tolontan (Document)

Data: 13 August 2019, 17:18 | autor: L.J. | 0 comentarii | 661 afisari

Procurorul enervat de ziaristul Catalin Tolontan (foto) a primit un verdict din partea Consiliului Superior al Magistraturii.


S-a intamplat pe 11 iunie 2019, totul iesind la iveala luni, 12 august 2019, cand Sectia pentru procurori din CSM a publicat Hotararea nr. 534/2019, prin care a admis cererea de aparare a independentei, impartialitatii si reputatiei profesionale formulata de procurorul DIICOT Robert Fleckhammer, adjunctul Sectiei de combatere a infractiunilor de terorism si a criminalitatii organizate.

Nemultumirea magistratului a fost provocata de doua articole publicate de Tolontan pe propriul blog (Tolo.ro) precum si pe Libertatea.ro in legatura cu felul in care Fleckhammer a inteles s-o ancheteze pe jurnalista Gabriela Scraba (redactorul-sef al sectiei muzicale de la Radio Romania), banuita ca i-ar fi trimis lui Catalin Tolontan informatii legate de felul in care radioul public era condus de catre fostul presedinte-director general Ovidiu Miculescu.

De altfel,

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.