Urmasul procurorului Gheorghe Popovici la DNA

Data: 14 March 2019, 11:26 | autor: L.J. | 0 comentarii | 480 afisari

 

Se cauta sef pentru conducerea a doua sectii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. Este vorba despre Sectia de combatere a coruptiei (Sectia I DNA) si Sectia judiciara penala.


Ministrul Justitiei a declansat deja procedura in vederea numirii procurorilor sefi ai celor doua sectii, selectia urmand sa se deruleze in perioada 13 martie-5 aprilie 2019. In ceea ce priveste Sectia I DNA, trebuie spus ca aceasta a ramas fara conducere dupa ce procurorul sef Gheorghe Popovici (foto) a plecat din parchetul anticoruptie, seful DNA Calin Nistor cerand in paralel revocarea acestuia din parchet.

Candidatii se pot inscrie in procedura pana in data de 28 martie 2019, acestia urmand apoi sa sustina un interviu cu ministrul Justitiei. Interviul va consta in:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.