UNPIR evidentiaza 5 avantaje ale noii proceduri ANAF

Data: 07 iunie 2019, 13:05 | autor: L.J. | 0 comentarii | 617 afisari

Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa evidentiaza cinci avantaje ale noii proceduri adoptate de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala.


Lista de administratori judiciari agreati de ANAF va fi actualizata trimestrial, potrivit unui ordin al Fiscului publicat in urma discutiilor cu UNPIR (click aici pentru Ordinul nr. 1443/2019).

Principalele schimbari aduse de ordinul ANAF se refera la: frecventa procedurilor de agreare, mentinerea practicienilor agreati deja pe vechiul ordin, onorariile practicienilor in insolventa, ofertele cu onorarii nerezonabil de mici si eliminarea societatilor fara patrimoniu din procedura de selectie.

Procedura de agreare trimestriala

Procedura de agreare se va organiza trimestrial, aspect ce va permite un acces mai rapid al practicienilor in insolventa nou intrati in profesie la procedurile de insolventa in care ANAF are calitatea de creditor semnificativ. Anterior,

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.