UNNPR, verdict legat de notarul care a intocmit actele caselor avariate de incendiul din Chiajna

Data: 04 December 2018, 15:28 | autor: L.J. | 0 comentarii | 580 afisari

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) a dat marti, 4 decembrie 2018, un verdict legat de notarul care a intocmit actele caselor avariate de incendiul izbucnit pe 23 noiembrie 2018 in comuna Chiajna, din judetul Ilfov.


Mai precis, Consiliul UNNPR, intrunit in sedinta de pe 28 noiembrie, a analizat procedurile indeplinite de notarul public care a intocmit actele de vanzare-cumparare a imobilelor avariate de incendiu. Analiza a avut drept scop constatarea indeplinirii tuturor verificarilor si procedurilor impuse de lege la intocmirea si autentificarea contractelor de vanzare-cumparare. In concret, s-a verificat existenta actelor de proprietate detinute de vanzator, mentionarea in contract a garantiei privind viciile ascunse, declaratii ale cumparatorilor cu privire la cunoasterea exacta a imobilului cumparat, alte precizari si verificari impuse de lege.

Comunicatul complet al UNNPR:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.