Uniunea Notarilor, precizari despre modalitatea de calcul a impozitului datorat de catre proprietarii imobilelor

Data: 16 January 2019, 15:12 | autor: L.J. | 0 comentarii | 672 afisari

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) face precizari despre modalitatea de calcul a impozitului datorat de catre proprietarii imobilelor in cazul transferului drept.


Potrivit Uniunii Notarilor, terminologia corecta este aceea de 'Ghid privind valorile orientative minime ale proprietatilor imobiliare'. UNNPR arata ca este incorecta folosirea sintagmelor 'grilele notarilor publici' sau 'catalog de preturi imobiliare', frecvent vehiculate in mass-media: “Ghidurile privind valorile orientative minime ale proprietatilor imobiliare sunt realizate de experti independenti, membri ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR), la cererea si pe cheltuiala camerelor notarilor publici”.

Comunicatul Uniunii Notarilor:


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.