UNBR. Masa rotunda pentru avocati, cu ocazia Zilei Avocatului

Data: 23 June 2015, 15:32 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1153 afisari

Baroul Bucuresti si Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, in parteneriat cu Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, organizeaza, cu ocazia Zilei Avocatului, masa rotunda cu tema "Apararea apararii: Riscul raspunderii juridice a avocatului pentru activitatea de consultanta si reprezentare".


Evenimentul va avea loc miercuri, 24 iunie 2015, incepand cu ora 14.00, la Curtea de Apel Bucuresti, Biblioteca Avocatilor, Sala de lectura "Av. Victor Anagnoste". Participarea se face prin transmiterea unui e-mail la adresa secretariat@baroul-bucuresti.ro, in limita numarului de locuri disponibil.

Potrivit UNBR, in calitate de speakeri, la eveniment vor participa reputati practicieni si cadre didactice universitare avocati. Printre invitati se numara si avocatul Monica Livescu (foto), care va prezenta volumul "Avocatura in Romania. 150 de ani in linia intai a luptei pentru drept".


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.