UNBR: Manual de drept european privind accesul la justitie editat de Agentia Europeana Pentru Drepturi Fundamentale si Consiliul Europei

Data: 21 March 2017, 14:25 | autor: L.J. | 0 comentarii | 496 afisari

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, condusa de av. Gheorghe Florea (foto), a publicat pe pagina sa de internet „Manualul de drept european privind accesul la justitie” editat de Agentia Europeana Pentru Drepturi Fundamentale si Consiliul Europei. Volumul este mediatizat in cadrul informarilor care pregatesc Congresul avocatilor 2017, cu tema „Avocatul si accesul la justitie”, care va avea loc la Bucuresti in perioada 23- 26 martie 2016.


Actualizarile „Manualului de drept european privind accesul la justitie” vor fi disponibile pe pagina de web a AEDF la adresa fra.europa.eu si pe pagina de web a Curtii Europene a Drepturilor Omului – sectiunea Jurisprundenta la adresa echr.coe.int, anunta UNBR pe pagina sa web.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.