UNBR – INPPA: sesiune de formare e-learning in domeniul antidiscriminarii pentru avocati intr-un proiect UE

Data: 12 September 2018, 10:59 | autor: L.J. | 0 comentarii | 316 afisari

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Institutul National Pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor lanseaza o sesiune de formare e-learning in domeniul antidiscriminarii, organizata de Consiliul Europei in cadrul programului “HELP in UE” (HELP in the EU). HELP in the EU este un proiect finantat de Uniunea Europeana si implementat de Consiliul Europei, folosind metodologia HELP pentru formarea judecatorilor, procurorilor si avocatilor in domeniul drepturilor omului, prin cursul ce urmeaza sa fie organ organizat urmand sa fie explorat domeniul antidiscriminarii intr-o maniera interactiva, "dezvaluind sinergiile si diferențele dintre Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, Conventia Europeana a Drepturilor Omului si alte instrumente relevante ale Consiliului Europei si ale Uniunii Europene".


Potrivit UNBR, cursul se va desfasura on-line, sub coordonarea unui moderator national desemnat de responsabilii HELP din cadrul Consiliului Europei, va avea o durata de aproximativ doua luni si se va desfasura in limba romana. Grupul de cursanti va cuprinde 25 de avocati.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.