UNBR anunta lansarea aplicatiei „Tabloul national al avocatilor”, prin care avocatii pot participa la sondaje de opinie privind profesia

Data: 16 March 2017, 15:54 | autor: L.J. | 0 comentarii | 576 afisari

 

UNBR anunta, intr-un comunicat transmis in atentia Corpului profesional, ca a fost definitivat si implementat in aplicatia „Tabloul national al avocatilor” un program informatic prin care barourile si avocatii pot participa la sondaje de opinie (chestionare) privind profesia de avocat.


Comunicatul UNBR:

Facem cunoscut avocatilor ca a fost definitivat si implementat in aplicatia „Tabloul national al avocatilor” un program informatic prin care barourile si avocatii pot participa la sondaje de opinie (chestionare) privind profesia de avocat.

in prezent, sunt active doua chestionare, unul dedicat barourilor si unul dedicat avocatilor.

Chestionarele active sunt in legatura cu tema Congresului 2017, conform Hotarârii Consiliului U.N.B.R. privind organizarea Congresului avocatilor din 23-25 martie 2017 cu tema „Avocatul si accesul la justitie”.

Avocatii care doresc sa participe la acest sondaj pot completa chestionarul online, accesibil dupa logarea in contul din aplicatia „Tabloul national al avocatilor”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.