UNBR: Anunt privind selectia participantilor pentru proiectul de schimb de avocati in state membre UE

Data: 05 June 2018, 13:20 | autor: L.J. | 0 comentarii | 523 afisari

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de avocatul Gheorghe Florea (foto) initiaza procesul de selectie a patru avocati care doresc sa participe la proiectul MULTILAW de schimb de avocati in statele membre UE.


Apelul este adresat avocatilor practicieni cu experienta profesionala de maximum 5 ani si care cunosc foarte bine limba engleza. Statele membre de destinatie pot fi: Franta (Paris), Olanda (Haga), Grecia (Atena), Republica Ceha, Polonia si Lituania. Durata fiecarei plasari va fi de doua saptamani, iar institutiile gazda din tarile partenere vor fi fie barouri locale sau nationale, fie firme private cu activitati transfrontaliere in Europa.
Schimburile nu au niciun cost pentru institutiile beneficiare iar cheltuieli de deplasare, de sedere si de cazare ale avocatilor participanti sunt acoperite.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.