UNBR A PIERDUT LA INALTA CURTE - “Se impune ca autoritatea competenta sa emita un raspuns”

Data: 16 decembrie 2019, 11:41 | autor: L.J. | 0 comentarii | 621 afisari

Prin Decizia 1194/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul, ca nefondat.

Prin cererea inregistrata la data de 24.11.2015 la Curtea de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal, in Dosar nr. x/2015, reclamantul A. a chemat in judecata pe paratul Consiliul U.N.B.R. solicitand obligarea paratului sa solutioneze in termenul legal plangerea administrativ prealabila trimisa prin fax la 19.10.2015 iar, in virtutea art. 18 alin. (5) din Legea nr. 554/2004 obligarea paratei la penalitati in cuantum de 10.000 RON pentru fiecare zi de intarziere pana la emiterea si solutionarea actului administrativ.

Prin Sentinta nr. 892 din 16 martie 2016 Curtea de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal, a admis, in parte, actiunea formulata de reclamantul A. in contradictoriu cu paratul Consiliul U.N.B.R..

Impotriva Sentintei nr. 892 din 16 martie 2016 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal, a declarat recurs paratul Consiliul U.N.B.R., invocand prevederile art. 488 alin. (1) pct. 8 C. proc. civ., solicitand modificarea hotararii atacate si respingerea actiunii ca inadmisibila.

Minuta Inaltei Curti:

“Respinge recursul declarat de recurentul-parat Consiliul U.N.B.R. impotriva Sentintei nr. 892 din 16 martie 2016 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal, ca nefondat. Definitiva”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.