UNBR a dat publicitatii instructiunile si regulile pentru candidatii la examenul de primire in profesia de avocat organizat la 1 septembrie 2017 (Regulamentul)

Data: 30 August 2017, 17:30 | autor: L.J. | 0 comentarii | 805 afisari

 

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, condus de av. Gheorghe Florea (foto), a dat publicitatii miercuri, 30 august 2017, un anunt privind instructiunile si regulile pentru candidatii la examenul de primire in profesia de avocat organizat la 1 septembrie 2017.


Iata anuntul UNBR:

"In atentia candidatilor la examenul de primire in profesia de avocat din data de 01 septembrie 2017:

A. Instructiuni si reguli

Examenul incepe la ora 9.00 a zilei de 01.09.2017;

Candidatii se vor prezenta la sala de examen OBLIGATORIU la ora 8.00 cu actul de identitate;

Actele de identitate acceptate sunt cartea/buletinul de identitate, adeverinta provizorie de identitate (in caz de pierdere a cartii/buletinului de identitate), pasaportul sau permisul de conducere, prezentate in original si aflate in termen de valabilitate; copii de pe acestea sau alte documente nu vor putea fi luate in considerare;

Candidatilor le este interzis accesul in sala de examen cu genti, posete, tiparituri, telefoane mobile si orice fel de alte aparate electronice;

Este strict interzis accesul in cladire cu mijloace electronice de comunicare sau de informare sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora (telefoane mobile, pda-uri, tablete, notebook-uri, ceasuri inteligente etc.).

B. Instructiunile si regulile de mai sus se completeaza cu prevederile Regulamentului de examen, astfel cum acestea sunt prevazute in Hotarârea nr. 242 din 17.06.2017 a Consiliului U.N.B.R."


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.