Un procuror cu functie de conducere cere CSM sa-i aprobe demisia

Data: 05 iulie 2020, 12:13 | autor: L.J. | 0 comentarii | 476 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii condusa de Tatiana Toader (foto) va lua in discutie in sedinta din 7 iulie 2020 solicitarea prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov.Este vorba despre Elena Simona Mocanu. Aceasta cere CSM sa-i aprobe demisia din functia de conducere.

In cadul aceleiasi sedinte va fi luat in discutie si Raportul Inspectiei Judiciare nr.20 - 721, avand ca obiect "verificarea eficientei manageriale si a modului de indeplinire a atributiilor ce decurg din legi si regulamente de catre procurorii cu functii de conducere din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Pitesti, precum si respectarea normelor procedurale si regulamentare de catre procurori si personalul auxiliar de specialitate al acestui parchet”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.