Un procuror care a incercat sa-si ia gradul fara examen vrea sa ramana la PICCJ

Data: 31 mai 2020, 09:43 | autor: L.J. | 0 comentarii | 771 afisari

Un procuror care a incercat sa obtina fara examen gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cere acum sa fie mentinut la PICCJ.


 

Si nu doar sa fie mentinut la PICCJ, dar sa-i fie si permis a-si pastra functia de adjunct al Sectiei resurse umane si documentare.

Ne referim la procurorul Catalin Andrei Popescu (foto), cel care la 14 noiembrie 2019 i-a solicitat Sectiei pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii sa ii acorde gradul profesional corespunzator Parchetului General, invocand sentinta prin care judecatoarea Raluca Ecaterina Toma, de la Curtea de Apel Bucuresti, i-a acordat Laurei Kovesi in 2018 acest grad, rasturnand hotararea prin care Sectia pentru procurori din CSM i-l refuzase. Cu aceeasi ocazie, in noiembrie 2019, procurorii CSM l-au refuzat pe Catalin Popescu.

De data aceasta, solicitarea procurorului Andrei Popescu de a-i fi prelungita delegarea in functia de ajunct al Sectiei de resurse umane va fi discutata de Sectia pentru procurori marti, 2 iunie 2020.

* Hotararea nr. 950/2019, prin care Sectia pentru procurori l-a refuzat pe Catalin Andrei Popescu

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.