Un procuror care a clasat dosarul Revolutiei vrea functie mai mare in PICCJ

Data: 22 ianuarie 2021, 16:25 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1431 afisari

Unul dintre procurorii militari care de-a lungul timpului au semnat ordonante de clasare a dosarului Revolutiei vrea acum o functie mai mare in Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Solicitarea lui va fi discutata de catre Sectia pentru procurori a CSM in sedinta de marti, 26 ianuarie 2021.


Este vorba despre colonelul Marian Tudor (foto), cel care in 14 octombrie 2015 a semnat ordonanta de clasare nr. 11/P/2014, alaturi de coloneii Claudiu Culea, Iulian Dinu si Codrut Mihalache, colegii lui de la Sectia Parchetelor Militare a PICCJ. In prezent, Marian Tudor conduce Serviciul de organizare, mobilizare, resurse umane, economico-financiar si administrativ din cadrul SPM.

Acum, procurorul Tudor cere sa fie delegat in functia de adjunct al Sectiei Parchetelor Militare.

Alte doua nume cunoscute aflate pe lista procurorilor care solicita delegari si ale caror cazuri vor fi analizate in sedinta de marti a Sectiei pentru procurori sunt Marius Vartic (procurorul DNA care i-a facut dosar fostului judecator CCR Toni Grebla, achitat si la fond, si la apel) si Bogdan Sergiu Chis, cel care conduce acum Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj – institutia in fruntea careia s-a aflat Crin Nicu Bologa, actualul sef al DNA.

Prezentam intreaga lista a procurorilor care vor delegari:

1. Propunerea de delegare in functia de prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea a doamnei MOACA MIHAELA-ADRIANA, procuror la aceasta unitate de parchet (459/2021)

2. Propunerea de delegare in functia de procuror general adjunct la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava a doamnei CUCOS CAMELIA, procuror la aceasta unitate de parchet (7/2021)

3. Propunerea de delegare in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviste a domnului MIHAILA MIHAI, procuror la aceasta unitate de parchet (865/2021)

4. Propunerea de delegare in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti a doamnei SINTION CATALINA-MARIOARA, procuror la aceasta unitate de parchet (706/2021)

5. Propunerea de delegare in functia de procuror militar sef adjunct al Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului colonel magistrat TUDOR MARIAN, procuror militar sef al Serviciului de organizare, mobilizare, resurse umane, economicofinanciar si administrativ din cadrul aceleiasi sectii (1057/2021)

6. Propunerea de delegare in functia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a doamnei POP IONELIA, procuror la aceasta unitate de parchet (954/2021)

7. Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Serviciului documentare si statistica judiciara din cadrul Sectiei de resurse umane si documentare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului JURJ REMUS, procuror la aceasta unitate de parchet (1152/2021)

8. Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Serviciului de registratura generala, grefa, arhiva si relatii cu publicul din cadrul Sectiei de resurse umane si documentare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a doamnei NICA ANDREEA RUXANDRA, procuror la aceasta unitate de parchet (1153/2021)

9. Propunerea de delegare in functia de procuror general adjunct la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Targu Mures a domnului IVAN CATALIN MARCEL, procuror la aceasta unitate de parchet (763/2021)

10. Propunerea de delegare in functia de procuror sef Sectie urmarire penala la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Targu Mures a doamnei OLTEAN VIORICA, procuror la aceasta unitate de parchet (765/2021)

11. Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Serviciului Teritorial Oradea din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului CHIS BOGDAN SERGIU, prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj (958/2021)

12. Propunerea de delegare in functia de procuror militar sef al Serviciului pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiunile de coruptie savarsite de militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului STRIMBEI MARIUS CATALIN, procuror militar in cadrul Parchetului Militar de pe langa Curtea Militara de Apel Bucuresti.

13. Propunerea de delegare in functia de procuror sef adjunct al Sectiei Judiciare Penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului MARIUS VARTIC, procuror sef al Serviciului de reprezentare la Inalta Curte de Casatie si Justitie I din cadru Sectiei Judiciare Penale a acestei structuri specializate”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.