Un nou esec pentru Felix Banila

Data: 03 septembrie 2020, 17:26 | autor: L.J. | 2 comentarii | 13134 afisari

Nici a doua oara n-a fost cu noroc pentru fostul sef al DIICOT Felix Banila (foto).

Desi a incercat sa-i convinga pe procurorii din CSM sa-i aprobe solicitarea de recunoastere a gradului profesional corespunzator PICCJ, incercarea fostului sef al DIICOT a fost sortita esecului.Astfel, CSM a decis in sedinta de joi, 3 septembrie 2020, “respingerea, ca neintemeiata, a plangerii prealabile formulate de domnul BANILA OLIVER-FELIX, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, impotriva Hotararii nr. 418/05.05.2020 a Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii”.

Este vorba despre hotararea prin care i-a fost respinsa initial solicitarea de recunoastere gradului profesional PICCJ.

CSM arata in decizia de respingere ca: "dobandirea de iure a unui grad profesional de catre un procuror numit intr-o functie de conducere la un parchet ierarhic superior ar fi trebuit stipulata in mod expres de leguiuitor. In lipsa unei dispozitii normative exprese, calificarea vointei legiuitorului drept o prezumtie in acest sens nu are temei”.

 

Comentarii

# ?????? date 6 septembrie 2020 14:07 0

@ Apreciați că este evident că oculta infracțională din care nu ar putea fi excluși, Isărescu, Băsescu, Pașcu, etc., au înstrăinat rezerva de aur pentru a acoperi datoriile lui Sorors către Banca Angliei, bun public ce nu poate fi înstrăinat în mod legal și constituțional, pentru a obține funcții și beneficii personale, Liviu Dragnea care nu s-a manifestat ca vreun om al rușilor, fiind pus în închisoare după ce a votat , controlând majoritatea parlamentară, legea repatrierii aurului, iar la pierderea majorității parlamentare fiind trimis în închisoare, așa cum afirmă Mircea Pașcu, pentru comportament rău, o „infracțiune” nereglementată de Codul Penal, ? Sunteți de părere și că Ministerul de Finanțe ar trebui să fie interesat și de modul de gestionare al bunurilor publice românești, așa cum este și rezerva de aur, care ar trebui să fie pe teritoriul românesc, ?

# Costică date 4 septembrie 2020 19:45 +7

Pai tocmai se anunța examene de promovare...

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.