Ultima ora: verdict pentru Cristina Tarcea (Minuta)

Data: 10 June 2019, 17:21 | autor: L.J. | 4 comentarii | 2353 afisari

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM s-a pronuntat luni, 10 iunie 2019, in dosarul in care sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie Cristina Tarcea (foto) a fost trimisa in judecata disciplinara de catre Inspectia Judiciara.


In decembrie 2018, IJ a trimis-o in judecata pe Cristina Tarcea pentru posibila comitere de catre sefa ICCJ a abaterii constand in refuzul nejustificat de a indeplini o indatorire de serviciu si nerespectarea dispozitiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor. Cazul privea refuzul Cristinei Tarcea de a efectua tragerile la sorti pentru noile Complete de 5 judecatori ale Inaltei Curti, astfel cum se prevedea in Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, intrata in vigoare in iulie 2018.
In sedinta de luni, CSM

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Aquilareale date 12 June 2019 08:51 +1

Justitia in Romania a devenit o himera de vre-o 15 ani incoace....securitatea a pus stapanire pe justitie , de asta neincrederea romanilor a ajuns la 87% !!!!

# Mihail date 10 June 2019 19:39 +4

Se pare ca pe zi ce trece staborul lui Cioaba de la Sibiu are mai multa credibilitaate si moralitate decat CSM.

# Eu date 10 June 2019 20:14 +1

Justitia ramane o denumire pentru dictionar ca in rest e o cloaca de nemernici care rad tot si nu tin cont de nicio lege ...Niste scursuri fara raspundere

# DODI date 10 June 2019 18:51 +4

Corb la corb nu scoate ochii. Și mai ales atunci când nu îți dă voie Securitatea. Descoperita acoperită garcea trebuie să funcționeze în continuare. Iar această hotărâre vine ca o răsplată pentru condamnarea ilegală a lui Dragnea.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.