Tuca Zbarcea & Asociatii lanseaza primul podcast „Dreptul in vremea coronei”

Data: 26 March 2020, 17:53 | autor: L.J. | 0 comentarii | 236 afisari

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii lanseaza vineri, 27 martie 2020, primul episod din seria de podcasturi „Dreptul in vremea coronei”.


Materialul va fi transmis in direct pe Youtube si ii va avea ca participanti pe avocatii Florentin Tuca (managing partner al firmei) si Dan Cristea (partener al Tuca Zbarcea & Asociatii). Intitulat „Cum se schimba Dreptul?”, podcastul va aborda mutatiile esentiale si potential ireversibile pe care le sufera in aceste zile universul juridic.

Comunicatul Tuca Zbarcea & Asociatii:

Tuca Zbarcea & Asociatii anunta lansarea seriei de podcasturi „Dreptul in vremea coronei”, primul episod urmand sa fie transmis vineri, 27 martie, la ora 10:00, pe canalul YouTube al firmei de avocatura.

Seria de podcasturi „Dreptul in vremea coronei” reprezinta un ansamblu de dialoguri asupra unor teme de drept generate de criza epidemiei de coronavirus in lume. Discutiile abordeaza subiecte relevante pentru mediul de afaceri romanesc si lumea juridica, intr-un format accesibil, cu participarea avocatilor si consultantilor fiscali ai Tuca Zbarcea & Asociatii si, dupa caz, a altor invitati speciali.

Podcasturile sunt difuzate in principal prin intermediul canalului YouTube al firmei de avocatura (https://www.youtube.com/user/TucaZbarcea) si vor fi disponibile incepand de vineri, 27 martie, ora 10:00. Episoadele vor putea fi ascultate si via Podomatic (https://www.podomatic.com/podcasts/tucazbarcea), precum si prin intermediul altor platforme specifice.

Invitatul primului episod este Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii, aflat in dialog cu Dan Cristea, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii. Intitulat „Cum se schimba Dreptul?”, acest podcast este o discutie despre mutatiile esentiale si potential ireversibile pe care le sufera in aceste zile universul juridic. Reglementarile normative se succed si se vor succeda cu repeziciune, in diverse domenii ale vietii - in spatele lor s-ar putea afla transformari de substanta ale viziunii colective asupra rolului legiuitorului sau asupra echilibrului dintre puterea Statului si drepturile si libertatile fundamentale ale individului. Care este atunci rolul juristului in aceste vremuri, care sunt coordonatele luptei pentru echilibru intr-o lume legala marcata de profunde incertitudini, care sunt certitudinile pe care mediul de afaceri le poate avea din partea juridica, toate sunt subiecte ale primului episod al podcastului „Dreptul in vremea coronei”.

Al doilea episod il va avea invitat pe Cornel Popa, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, si va fi difuzat duminica, 29 martie.

Initiativa Tuca Zbarcea & Asociatii face parte din raspunsul firmei de avocatura la provocarile crizei actuale. Inca din 16 martie, firma anuntase un set de masuri menite sa asigure continuitatea operationala, in paralel cu eforturile de a pune la dispozitia comunitatii de afaceri si publicului larg o serie de resurse si analize dedicate gestionarii situatiei de criza create pe fondul epidemiei de coronavirus (www.tuca.ro/covid-19/). De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii a constituit un „task force” dedicat COVID-19, oferind consultatii juridice pe teme specifice crizei economice (drept societar, restructurari si insolventa, dreptul muncii, drept fiscal si vamal, contracte comerciale, litigii si arbitraje, achizitii publice, protectia datelor cu caracter personal etc.). Nu in ultimul rand, a fost constituita o linie de comunicare speciala pentru situatii de maxima urgenta in aceasta perioada: helpline@tuca.ro.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.