Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Vodafone in tranzactia cu Liberty Global

Data: 10 May 2018, 15:04 | autor: L.J. | 0 comentarii | 386 afisari

Avocatii cunoscutei case de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii au asistat juridic operatorul de telefonie mobila Vodafone a fost asistat la semnarea acordului pentru preluarea operatiunilor Liberty Global, in tranzactia care a vizat Romania.


Echipa de avocati a fost coordonata de Stefan Damian (foto 1), Deputy Managing Partner Tuca Zbarcea & Asociatii, si Vlad Cercel (foto 2), Partener Tuca Zbarcea & Asociatii.

Vodafone a anuntat, miercuri 9 mai 2018, semnarea unui acord pentru preluarea operatiunilor Liberty Global din Romania, Germania, Republica Ceha si Ungaria. Tranzactia se ridica la 18,4 miliarde de euro si face parte din strategia companiei de a investi semnificativ in convergenta in tarile din Europa in care opereaza. In urma acestei achizitii, clientii Vodafone si UPC Romania vor avea acces la oferte convergente de servicii mobile, de internet in banda larga si TV, precum si la servicii dedicate persoanelor juridice. Tranzactia nu va include operatiunile UPC Romania de televiziune prin satelit, Focus Sat.

 

 

 

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.