Tribunalul Prahova, anunt despre protestul impotriva taierii pensiilor magistratilor

Data: 09 January 2020, 13:02 | autor: L.J. | 0 comentarii | 398 afisari

Tribunalul Prahova anunta ca s-a modificat forma de protest impotriva anuntatei masuri de taiere a pensiilor magistratilor. 


Astfel, prin Hotararea Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Tribunalului Prahova din data de 7 ianuarie 2020, s-a stabilit modificarea formei de protest adoptate la data de 19 decembrie 2019, in sensul reluarii activitatii de judecata, cu suspendarea zilnica a sedintelor de judecata pe durata unei ore.

Tribunalul Prahova anunta ca “masura decisa prin aceasta hotarare va fi reevaluata in functie de respectarea climatului de independenta necesar infapturirii actului de justitie in conditii optime si in beneficiul cetatenilor”.

In decembrie 2019, aceasta instanta anunta ca “Prin Hotararea Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Tribunalului Prahova din data de 19.12.2019, urmare a propunerilor legislative de natura sa afecteze independenta sistemului de justitie si pentru eliminarea imixtiunilor politice, s-a stabilit ca, incepand cu data de 20.12.2019, activitatea de judecata, cu exceptia cauzelor urgente, sa fie suspendata”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.