Treceri in rezerva la SRI

Data: 29 August 2018, 13:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 805 afisari

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat marti, 28 august 2018, trecerea in rezerva a doi generali din cadrul Serviciului Roman de Informatii.


Cel mai important dintre cei doi este fara indoiala generalul Dumitru Dumbrava. Fost director al Directiei Juridice a SRI, generalul Dumbrava ocupa in prezent functia de secretar general al Serviciului. Dumitru Dumbrava este cunoscut opiniei publice ca fiind cel care a recunoscut existenta “campului tactic” in Justitie, precizand ca SRI urmareste dosarele pana la solutionarea lor definitiva.

Cel de-al doilea general trecut in rezerva este Dan Valentin Capsuna. Dupa plecarea generalului Florian Coldea din functia de prim-adjunct al SRI, Capsuna a fost in carti pentru preluarea acestui post. A fost preferat insa generalul Razvan Ionescu.

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.