Tranzactia anului 2017 in Romania

Data: 11 June 2018, 12:59 | autor: L.J. | 0 comentarii | 520 afisari

Reputata casa de avocatura Musat & Asociatii a fost premiata pentru “Tranzactia Anului 2017” in cadrul galei de premiere CEE Legal Matters, unul dintre cele mai mari evenimente europene de networking si dezbatere din domeniul avocaturii.


Premiul „CEE Tranzactia Anului 2017 in Romania” a fost decernat pentru unul dintre cele mai importante mandate ale anului precedent, achizitia A&D Pharma de catre Max/Penta Investments. Avocatii Musat & Asociatii au asistat Penta Investments, o companie lider in piata europeana de distributie farmaceutica, in cadrul unui proces de achizitie al liderului pietei romanesti de distributie din acelasi sector, A&D Pharma. Aceasta achizitie, evaluata la peste 300 milioane de euro, a fost recunoscuta de publicatiile de business ca fiind cea mai mare tranzactie privata a anului.

Distinctia a venit ca o reconfirmare a calitatii serviciilor avocatiale prestate de Musat & Asociatii, care continua astfel sa ramana o societate de referinta pentru avocatura de business din Romania dupa ce, in anul precedent, a castigat premiul pentru „Cea mai mare tranzactie in domeniul energiei”, precum si premiul pentru „Cea mai mare tranzactie din HORECA” in cadrul Galei Avocatilor organizata de Ziarul Financiar.

Prezent la eveniment, Razvan Stoicescu, Partener la Musat & Asociatii, a reprezentat echipa de avocati care a oferit asistenta juridica in cadrul proiectului premiat. Stoicescu a subliniat cu aceasta ocazie rolul important al echipei pentru succesul acestui mandat:

Aria de practica Fuziuni & Achizitii isi datoreaza succesul unei echipe mari de avocati de top, colegi parteneri si avocati colaboratori, unei echipe cu experienta in tranzactii internationale complexe, care acorda consultanta pentru o gama variata de tranzactii, si care sustine rezultatele foarte bune de care ne bucuram. Ma bucur sa observ ca serviciile de prima clasa prestate de MUsAT & ASOCIAtII sunt recunoscute nu doar de clienti si comunitatea de afaceri, dar si de publicatii internationale de prestigiu”.

Alaturi de Razvan Stoicescu (Partener), au mai contribuit la proiectul de achizitie premiat si av. Paul Buta (Partener) precum si o echipa de peste 20 de avocati colaboratori ai firmei MUSAT & ASOCIATII.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.