Tovarasa Stalinskaia

Data: 25 June 2018, 12:59 | autor: Gheorghe MOROSANU, fost judecator | 0 comentarii | 1010 afisari

Tovarasa Stalinskaia 1

"Una dintre cele mai des intalnite reminiscente de gandire comunista pe care o gasim si azi in societatea romaneasca este desconsiderarea drepturilor omului si perpetuarea ideii ca acestea pot fi subsidiare in raport cu alte deziderate, cum ar fi lupta impotriva coruptiei. De asemenea, este extrem de ingrijorator si nesanatos pentru democratie modul in care ne raportam la serviciile de informatii”. (Jud. Dana Girbovan)


Acum multe zeci de ani (cochetaria ma cenzureaza putin), in aceeasi luna martie, a murit tatucul Stalin si m-am nascut eu. Slava Domnului, nu sint nici un demn nici un nedemn urmas al lui, cel putin asa cred. Dar este fara dubiu ca Marele Conducator are ciraci vrednici in sistemul de justitie romanesc. E vorba despre un sistem creat de un fost presedinte (al carui nume eu nu il pronunt, nici nu il scriu), secondat de o pleiada de slugi, care au inventat un monstru judiciar numit DNA, condus, acum ajung la obiectul articolului, de o persoana care isi merita si justifica titulatura din susul acestui text.

(Paranteza, apropo: Pariez ca Tov Stal este vesnica in functie, in sensul ca, puneti sau nu virgula, cind va pleca Dansa, va pleca si structura-manusa pe care o conduce. Din pacate, o previziune citita recent undeva da pentru asta un termen de vreo 50 de ani.)

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.