TAXA JUDICIARA DE TIMBRU - “Sunt aplicabile dispozitiile art. 197 teza a doua C. proc. Civ”

Data: 21 August 2019, 11:33 | autor: L.J. | 0 comentarii | 332 afisari

Prin Decizia 133/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat recursul, ca netimbrat.

Prin incheierea din 28 februarie 2019, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia de contencios administrativ si fiscal, in Dosarul nr. x/2015, s-a respins cererea de suspendare a judecatii intemeiata pe dispozitiile art. 413 alin. (1) pct. 1 C. proc. civ., care prevad cazurile de suspendare facultativa, apreciindu-se ca nu exista motive de suspendare a judecatii, raportat la cauza invocata de aparatorul recurentului-reclamant, avand ca obiect anularea unor hotarari ale Colegiului de conducere al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Impotriva acestei incheieri a declarat recurs A., sustinand ca se impunea suspendarea judecatii, fata de imprejurarea ca dezlegarea exceptiei prematuritatii depindea in tot de existenta sau inexistenta unui drept care face obiectul altei judecatii. A invocat dispozitiile art. 488 alin. (1) pct. 8 C. proc. Civ.

Minuta ICCJ:

|Anuleaza, ca netimbrat, recursul declarat de recurentul A. impotriva incheierii din 28 februarie 2019, pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia de contencios administrativ si fiscal. Definitiva”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.