Tarcea risca excluderea din magistratura

Data: 08 February 2019, 15:43 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1742 afisari

La Sectia pentru judecatori in materie disciplinara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa inceapa saptamana viitoare unul dintre cele mai interesante procese disciplinare. Cel in care trimisa in judecata disciplinara a fost chiar presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie Cristina Tarcea (foto).


Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM are programata pentru sedinta de miercuri, 13 februarie 2019, primul termen din dosarul disciplinar al Cristinei Tarcea (facsimil). Judecatorii din CSM vor analiza actiunea disciplinara exercitata de Inspectia Judiciara, in decembrie 2018, pentru posibila comitere de catre sefa ICCJ a abaterii constand in refuzul nejustificat de a indeplini o indatorire de serviciu si nerespectarea dispozitiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor. Cazul priveste refuzul Cristinei Tarcea de a efectua tragerile la sorti pentru noile Complete de 5 judecatori ale Inaltei Curti, astfel cum se prevedea in Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, intrata in vigoare in iulie 2018.

Mai exact, Tarcea este acuzata de catre Inspectia Judiciara ca

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Ioan Barbatei date 28 May 2019 09:05 0

AFARA CU ACEST SINISTRU PERSONAJ DE TEAPA LIVIEI STANCIU!!! LA BRUTARIE CU ELE!!!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.