Suspendarea din functie a judecatoarei Camelia Bogdan

Data: 29 May 2018, 15:09 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1916 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii va discuta in sedinta de joi, 31 mai 2018, suspendarea din functie a judecatoarei Camelia Bogdan (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti, in prezent mutata disciplinar la Curtea de Apel Targu Mures:


Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 10980/2018, privind suspendarea din functie a doamnei judecator Bogdan Camelia, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, in prezent, mutata disciplinar la Curtea de Apel Targu Mures”.

Suspendarea din functie a judecatoarei Bogdan este luata in discutie dupa ce aceasta a formulat recurs fata hotararea Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara a CSM, din aprilie 2018, de excludere din magistratura. Rercursul se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar ca urmare a formularii acestei actiuni, judecatoarea Bogdan va fi suspendata din functie pana la decizia finala a instantei supreme care va confirma sau infirma hotararea Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara a CSM.

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.