Surpriza de la votul pe abrogarea recursului compensatoriu (Document)

Data: 04 December 2019, 14:19 | autor: L.J. | 0 comentarii | 324 afisari

Votul de miercuri, 4 decembrie 2019, privind abrogarea recursului compensatoriu nu a fost lipsit de surprize.


Astfel, Camera Deputatilor a avut pe ordinea de zi proiectul de act normativ nr. PL 281/2019 privind abrogarea actului normativ cunoscut ca „legea recursului compensatoriu” (denumire completa: Legea nr.169/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, de modificare si de completare a Legii nr.286/2009 privind Codul penal, de modificare a Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal).

Proiectul este unul de lege organica, iar Camera Deputatilor este for decizional. In Senat, initiativa de abrogare a fost respinsa cu 22 de voturi „pentru”, 50 de voturi „impotriva” si 6 abtineri.

Surpriza de miercuri a constat in faptul ca

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.