Strigatul disperat al unei judecatoare: Am ajuns sa nu ma mai recunosc!

Data: 25 June 2019, 14:07 | autor: L.J. | 1 comentarii | 910 afisari

Judecatoarea Madalina Elena Afrasinie (foto) – presedinta Sectiei a VI-a civile de la Tribunalul Bucuresti – a vorbit marti, 25 iunie 2019, despre imensul stres cu care se confrunta zi de zi cineva care activeaza in aceasta breasla.


Totodata, Afrasinie a contrazis opinia unora dintre magistrati, care se plang ca pensionarile anticipate din randurile judecatorilor si procurorilor ar fi cauzate de teama de Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justittie. Dimpotriva – a aratat judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti –: aceste pensionari sunt cauzate de epuizarea provocata de volumul enorm de munca.

De aceea, Madalina Afrasinie a anuntat ca


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Valentin Anghel date 25 June 2019 18:07 0

Cu tot respectul d-na judecător, dar o parte dintre colegii dvs sunt împotriva grațierii și al amnistiei, care ar mai fi schimbat situația. ... Eu am propus o AMNISTIE PENALĂ ȘI FISCALĂ, URMATĂ DE OBLIGATIVITATEA CA TOȚI CETĂȚENII SĂ ÎȘI DECLARE AVERILE.Doar o astfel de lege ar putea rezolva problema sistemică pe care o are țara noastră.Sigur ar mai trebui modificată și constituția, dar interesele unor politicieni și servicii de informații sun altele. ...

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.