Stadiul investitiilor din Justitie (Document)

Data: 25 April 2018, 12:08 | autor: L.J. | 0 comentarii | 651 afisari

Ministerul Justitiei a dat publicitatii, marti 24 aprilie 2018, stadiul lucrarilor de investitii. Conform situatiei prezentate de Ministerul Justitiei, sunt 38 de obiective de investitii/lucrari de interventii.


Dintre acestea, 9 sunt in curs de executie, 2 au proiectarea finalizata, 15 se afla in etapa de proiectare si 12 sunt in stadiul de note conceptuale si teme de proiectare.


Comunicatul Ministerului Justitiei si stadiul investitiilor:

Situatia, la data de 24 aprilie 2018, cuprinzand: obiectivul de investitie, tipul lucrarilor, stadiul si data de finalizare, poate fi consultata accesand lista obiectivelor de investitiii/lucrarilor de interventii.

Mentionam faptul ca lista prezentata cuprinde obiectivele si lucrarile finantate de la: Bugetul de stat prin Compania Nationala de Investitii S.A., Titlul XIII 'Active nefinanciare', precum si prin imprumuturi de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare – BIRD”.

>>Lista obiectivelor de investitiii/lucrarilor de interventii

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.