SRI, SIE SI STS, DATI IN JUDECATA – Asociatia de Proprietari din Timisoara a chemat in judecata Tribunalul Timis, Judecatoria Timisoara, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul Roman de Informatii Externe, Serviciul de Telecomunicatii Speciale solicitand instantei ca, prin hotararea judecatoreasca pe care o va pronunta, sa dispuna dizolvarea acestora si suspendarea tuturor activitatilor acestora

Data: 31 January 2019, 14:29 | autor: L.J. | 0 comentarii | 824 afisari

Prin Decizia 1801/2018, Inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat nul recursul declarat de reclamanta Asociatia de Proprietari din Timisoara impotriva sentintei civile nr. 4 din 14 septembrie 2017 a Curtii de Apel Timisoara, sectia de litigii de munca si asigurari sociale.

Prin actiunea inregistrata la Curtea de Apel Timisoara la data de 17 mai 2017, reclamanta Asociatia de Proprietari din Timisoara, strada x, jud. Timis a chemat in judecata pe paratii Tribunalul Timis, Judecatoria Timisoara, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul Roman de Informatii Externe, Serviciul de Telecomunicatii Speciale solicitand instantei ca, prin hotararea judecatoreasca pe care o va pronunta, sa dispuna dizolvarea acestora si suspendarea tuturor activitatilor acestora, in conformitate cu dispozitiile art. 135 pct. 1 din C. pen.

A mai solicitat obligarea Statului Roman sa puna la dispozitia partilor din procese o instanta in conformitate cu prevederile art. 681 din C. proc. civ. si din Conventia Europeana a Drepturilor Omului sub sanctiunea de daune interese de 1000 RON/zi de intarziere pana la indeplinirea obligatiei; sa oblige paratul sa respecte si sa aplice toate legile Romaniei, C. civ., C. pen., C. proc. civ., C. proc. pen.., sa execute toate hotararile judecatoresti definitive din Romania; sa execute toate hotararile definitive ale CEDO, sa respecte si sa aplice toate conventiile si tratatele internationale la care Statul Roman este parte contractanta, inclusiv Conventia pentru Apararea Drepturilor Fundamentale ale Omului, sub sanctiunea dizolvarii tuturor institutiilor parate si a suspendarii activitatii acestora.

In drept a invocat dispozitiile art. 126 alin. (1), (2), (3) si (5) din Constitutia Romaniei.

Prin sentinta nr. 4 din data de 14 septembrie 2017 a Curtii de Apel Timisoara, sectia de litigii de munca si asigurari sociale s-a respins actiunea formulata de reclamanta Asociatia de Proprietari din Timisoara, strada x, impotriva paratului Statul Roman, reprezentat de Tribunalul Timis, Judecatoria Timisoara, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Analizand cu prioritate exceptia necompetentei materiale generale a instantelor judecatoresti, in temeiul art. 248 alin. (1) din C. proc. civ., raportat la obiectul cererii de chemare in judecata, Curtea de Apel Timisoara a constatat, in baza art. 132 alin. (4) din C. proc. civ., ca cererea este inadmisibila, ea nefiind de competenta instantelor judecatoresti. Solutionarea cauzei pe aceasta exceptie, a concluzionat instanta, face de prisos analizarea celorlalte exceptii invocate de parati si a fondului cauzei.

Impotriva sentintei nr. 4 din data de 14 septembrie 2017 a Curtii de Apel Timisoara, sectia de litigii de munca si asigurari sociale a declarat recurs reclamanta Asociatia de Proprietari din Timisoara, strada (...).

Minuta ICCJ:


“Constata nul recursul declarat de reclamanta Asociatia de Proprietari din Timisoara, strada x, impotriva sentintei civile nr. 4 din 14 septembrie 2017 a Curtii de Apel Timisoara, sectia de litigii de munca si asigurari sociale.

Fara cale de atac”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.