SPOR DE CONFIDENTIALITATE – Tribunalul Bucuresti a decis: ”Nu pot fi retinute sustinerile reclamantei intemeiate pe Legea privind statutul consilierilor juridici”

Data: 13 februarie 2019, 14:08 | autor: L.J. | 0 comentarii | 832 afisari

Prin Sentinta din 08.08.2018, Tribunalul Bucuresti a respins cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta ca neintemeiata.
Reclamanta a solicitat admiterea cererii de chemare in judecata, respectiv obligarea paratului la acordarea sporului de confidentialitate in cuantum de 25% si a sporului de mobilitate in cuantum de 25% de la data de 01.06.2014, respectiv de la data de la care este consilier juridic definitiv, precum si pentru perioada cat va detine functia de consilier juridic la parat. Reclamanta a invederat instantei ca este angajata la parat din data de 01.01.2005 cu contract de munca pe perioada nedeterminata. De asemenea, a invederat ca, incepand cu data de 01.06.2014, isi desfasoara activitatea in cadrul Compartimentului Juridic Contencios in functia de consilier juridic, institutie publica cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Transportului. Mai arata ca, prin cererea din data de 07.12.2017, a solicitat conducerii CENAFER acordarea acestor spor, iar reprezentantul legal al institutiei a formulat catre Ministerul Transporturilor o solicitare pentru aprobarea acordarii acestor sporuri de mobilitate in cuantum de 15% si acordarea sporului de confidentialitate in cuantum de 15%, specificand ca aceste procente se pot acorda incepand cu data de 01.01.2018 si ca nu afecteaza si nu dezechilibreaza bugetul institutiei, incadrandu-se in limitele de buget stabilite.


Minuta Tribunalului Bucuresti:

“Respinge cererea de chemare in judecata. Cu apel in 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a VIII-a”.

Extras din sentinta Tribunalului Bucuresti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.