Societatea de avocatura Pavel, Margarit si Asociatii a asistat Vast Resources Plc. in proiectul de 9,5 milioane de dolari cu Mercuria Energy Trading S.A., una dintre cele mai mari companii de tranzactionare din domeniul energetic din lume

Data: 12 April 2018, 15:33 | autor: L.J. | 0 comentarii | 321 afisari

Societatea de avocatura Pavel, Margarit si Asociatii a asistat compania britanica Vast Resources Plc, listata la Bursa din Londra, care in Romania administreaza mai multe exploatatii miniere, in prima faza a unui acord de prepayment cu Mercuria Energy Trading S.A., una dintre cele mai mari companii de tranzactionare de marfuri la nivel global, pentru furnizarea de concentrat de minereu.


Valoarea contractului este de 9,5 milioane de dolari, potrivit societatii de avocatura Pavel, Margarit si Asociatii. Finantarea va fi oferita in doua transe.

Echipa Pavel, Margarit si Asociatii a fost formata din sase avocati specializati in drept corporatist, comercial, fuziuni si achizitii si drept minier, si coordonata de avocatul Drd. Catalin - Radu Pavel (foto), Managing Partner al societatii de avocatura.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.