Societatea de avocatura Bogaru, Braun Noviello & Asociatii, reprezentata la conferinta internationala ”Destination Roumanie”

Data: 16 May 2017, 13:56 | autor: L.J. | 0 comentarii | 617 afisari

 

Societatea de avocatura Bogaru, Braun Noviello & Asociatii a anuntat, intr-un comunicat difuzat marti, 16 mai, participarea strategica la conferinta internationala ”Destinaton Roumanie”, organizata cu sprijinul extraordinar al Ambasadei Romaniei in Franta si al Clubului Rotary Paris Haussmann. In cadrul evenimentului, care a avut loc miercuri, 3 mai, la Ambasada Romaniei la Paris, avocatii Christian Bogaru (foto), fondatorul casei de avocatura, si Madalina Stoian, au trasat liniile generale ale modificarilor legale ce ofera aceasta deschidere spre afacerile de succes in prezentarea Avantajele investitiilor in Romania”, sustinuta in fata celor peste 300 de invitati, intre care investitori straini si reprezentanti ai unor companii de renume.


Iata comunicatul transmis de societatea de avocatura Bogaru, Braun Noviello & Asociatii:

”Bogaru, Braun Noviello & Asociatii au placerea sa va anunte participarea strategica in cadrul conferintei internationale "Destination Roumanie" cu sprijinul extraordinar al Ambasadei Romaniei in Franta si al Clubului Rotary Paris Haussmann.

Evenimentul a avut loc in data de 3 mai 2017 in incinta Ambasadei Romaniei din Paris, si a avut ca invitati investitori straini si reprezentanti ai unor companii de renume pe piata afacerilor interne si externe.

Domnul av. Christian Bogaru, fondatorul casei de avocatura impreuna cu dna. av. Madalina Stoian au trasat liniile generale ale modificarilor legale ce ofera aceasta deschidere spre afacerile de succes.

Sectiunea conferintei «Avantajele investitiilor in Romania», sustinuta de avocatii „Bogaru, Braun Noviello & Asociatii”, a creionat cadrul legal potrivit pentru investitiile straine in Romania.

Evenimentul a atras interesul a peste 300 de persoane participante la aceasta conferinta internationala”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.