Simion & Nere isi extinde echipa de management si devine Simion, Nere & Iordache

Data: 27 February 2017, 13:00 | autor: L.J. | 0 comentarii | 598 afisari

Societatea de avocatura “Simion & Nere” anunta intr-un comunicat transmis luni, 27 februarie 2017, ca si-a extins echipa de management, prin cooptarea avocatului Dragos Iordache (foto) in pozitia de partener. incepand cu anul 2017, S.C.A “Simion & Nere” devine S.C.A. “Simion, Nere & Iordache”.


Dragos Iordache este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, membru al Baroului Bucuresti din anul 2008, data la care a inceput si colaborarea in cadrul societatii ”Simion & Nere”. In cei peste 9 ani de colaborare in cadrul societatii s-a specializat in leasing financiar si operational, drept societar, litigii si recuperari de creante, drept penal.

"Suntem incantati sa anuntam noile modificari survenite in cadrul societatii noastre. Promovarea domnului Dragos Iordache in pozitia de avocat partener este o recunoastere a meritelor profesionale si a contributiei acestuia de-a lungul celor noua ani in cadrul societatii. Totodata, aceasta decizie face parte dintr-un plan de dezvoltare si extindere a echipei noastre", a declarat Adrian Simion, avocat fondator si coordonator al S.C.A. „Simion, Nere & Iordache”.

S.C.A. “Simion & Nere” a fost infiintata in anul 2003, de catre avocatii fondatori Adrian Simion si Diana Nere. incepand cu anul 2017, prin modificarile structurii de management, S.C.A “Simion & Nere” devine S.C.A. “Simion, Nere & Iordache”.

Societatea ofera servicii in drept penal, drept financiar - bancar, drept concurential, drept societar, leasing financiar si operational, recuperarea creantelor, solutionarea litigiilor, fuziuni si achizitii, dreptul muncii si drepturile omului.

Cu o experinta de peste 14 ani, societatea ocupa un loc important pe piata serviciilor juridice, printre clientii societatii numarandu-se jucatori importanti din piata societatilor de leasing, financiar bancara, FMCG, a constructiilor sau a seriviciilor medicale.

 

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.