Sesizarea presedintelui Iohannis catre Comisia de la Venetia

Data: 17 May 2018, 18:18 | autor: L.J. | 0 comentarii | 872 afisari

Administratia Prezidentiala a facut publica, joi 17 mai 2018, sesizarea pe care presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto) a trimis-o Comisiei de la Venetia in legatura cu modificarile facute in Parlament la Legile Justitiei.


Sesizarea prin care Klaus Iohannis cere un punct de vedere Comisiei de la Venetia privind modificarile la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, Legea 304/2004 privind organizarea judiciara si Legea 317/2004 privind CSM a fost trimisa in data de 3 mai 2018. Conform Administratiei Prezidentiale, Iohannis considera utila organizarea cat mai rapida a unor consultari directe intre reprezentantii autoritatilor publice si ai societatii civile din Romania cu expertii Comisiei de la Venetia.


 

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.