SESIZAREA CJUE - “Inculpatul a promovat o cale de atac inadmisibila in ordinea de drept”

Data: 02 April 2019, 11:04 | autor: L.J. | 0 comentarii | 413 afisari

Prin Decizia 769/2018, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, ca inadmisibil, recursul formulat de inculpatul A. impotriva deciziei nr. 779/A din 29 iunie 2018 a Curtii de Apel Timisoara.

Prin decizia nr. 779/A din 29 iunie 2018 a Curtii de Apel Timisoara, Sectia penala, a fost respinsa cererea inculpatului A. de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru initierea procedurii de intrebare preliminara.

Impotriva dispozitiei de respingere a cererii de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru initierea procedurii de intrebare preliminara, pronuntata prin decizia nr. 779/A din 29 iunie 2018 a Curtii de Apel Timisoara, Sectia penala, a declarat recurs inculpatul A. La termenul din data de 20 septembrie 2018, reprezentatul Ministerului Public a invocat exceptia inadmisibilitatii caii de atac.

Minuta ICCJ:

“Respinge, ca inadmisibil, recursul formulat de inculpatul A. impotriva deciziei nr. 779/A din 29 iunie 2018 a Curtii de Apel Timisoara, Sectia penala, in ceea ce priveste dispozitia de respingere a cererii de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru initierea procedurii de intrebare preliminara”

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.