SEMNATURA ELECTRONICA - “A adus la cunostinta instantei ca nu poate transmite un exemplar semnat intrucat nu detine scanner”

Data: 17 May 2019, 10:35 | autor: L.J. | 0 comentarii | 549 afisari

Lumea Juridica prezinta motivarea Deciziei 520/2019 prin care Inalta Curte a anulat cererea de recurs formulata de reclamant.
Prin Decizia civila nr. 585/A din data de 9 mai 2018 pronuntata de Curtea de Apel Cluj, sectia a IV-a pentru litigii de munca si asigurari sociale, s-a respins, ca nefondat, apelul declarat de reclamantul A. impotriva Sentintei civile nr. 1924/F din data de 11 decembrie 2017 pronuntata de Tribunalul Bistrita-Nasaud, sectia I civila, cauza avand ca obiect asigurari sociale.

Impotriva acestei decizii, reclamantul A. a declarat recurs, inregistrat la data de 11 iunie 2018 pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sectia I civila.

Prin rezolutia din data de 14 iunie 2018, completul de filtru investit prin repartizare aleatorie cu solutionarea caii de atac, a stabilit termen la data de 20 septembrie 2018, cu citarea partilor, in sedinta publica, in vederea discutarii admisibilitatii caii de atac.

De asemenea, recurentul-reclamant a fost citat cu mentiunea de a semna cererea sau de a expedia un exemplar semnat al cererii de recurs.

La termenul astfel stabilit, constatand lipsa partilor si faptul ca nu s-a solicitat judecarea cauzei in lipsa, in temeiul dispozitiilor art. 411 pct. 2 C. proc. civ., instanta a dispus suspendarea cauzei.

La data de 18 februarie 2019, reclamantul a transmis prin e-mail cerere de repunere pe rol a cauzei. Cererea nu poarta semnatura partii, recurentul-reclamant precizand ca nu poate transmite un exemplar semnat, intrucat nu detine scanner.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.