Seminar pe tema investigarii spalarii banilor la PICCJ

Data: 10 May 2017, 18:05 | autor: | 0 comentarii | 588 afisari

 

Parchetul general a anuntat intr-un comunicat difuzat miercuri, 10 mai, ca in cursul zilei de 5 mai 2017, a avut loc seminarul cu tema Investigarea spalarii banilor. Recuperarea produsului infractiunii, eveniment organizat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ).


Iata comunicatul PICCJ

In cursul zilei de 5 mai 2017, a avut loc seminarul cu tema Investigarea spalarii banilor. Recuperarea produsului infractiunii, eveniment organizat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ). Manifestarea a fost deschisa de catre domnul Augustin Lazar, procurorul general al PICCJ.

Au sustinut prezentari doamna procuror Elena Hach, membru al Plenului ONPCSB – “Rolul Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor in investigarea spalarii banilor” si domnul Cornel Calinescu, presedinte al Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate – “Identificarea si recuperarea produsului infractiunii. Actualitate si perspective”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.