Seminar CEPOL dedicat judecatorilor si procurorilor din UE

Data: 04 September 2019, 13:09 | autor: L.J. | 0 comentarii | 352 afisari

Agentia Uniunii Europene pentru Formare in Materie de Aplicare a Legii (CEPOL) si Reteaua Europeana de Formare Judiciara (EJTN) organizeaza in perioada 24-29 noiembrie 2019, la Scoala Nationala Superioara de Politie (ENSP) din Lyon, seminarul „CEPOL - EJTN Training Cooperation – Joint investigation Teams: Leadership” („Cooperarea formatorilor CEPOL-EJTN – Echipe investigativer comune: Leadership”).


Astfel de activitati anuale dedicate judecatorilor si procurorilor au ca scop imbunatatirea cooperarii si a schimbului de informatii dintre magistrati si organele de aplicare a legii la nivelul UE.

EJTN ramburseaza participantilor costurile de transport (in limita a 400 de euro) si acorda diurna pentru acoperirea costurilor aferente cazarii si meselor. Conform regulilor financiare ale EJTN, diurnele vor fi acordate

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.